Zelf wraps maken gezond

En een lekkere vega burrito gaat er altijd wel in! Met dit recept kun je zelf de tortillas maken, makkelijk en snel. Nou ik wist niet dat dit recept zo makkelijk was.

Een waarschuwing vooraf: je wilt nooit meer anders. Ze smaken prima, maar als je eenmaal zelf wraps hebt gemaakt koop je ze nooit meer kant en klaar. Ik kies ervoor om mijn wraps te maken van speltmeel.

Zelf maak je de heerlijkste wraps in een handomdraai.

Zelf wraps maken is zeker niet moeilijk en je hebt er maak 5(!) ingrediënten voor nodig. Lekker, makkelijk en meestal gezond’ is mijn motto. Voorheen kochten we altijd de kant-en-klaar Tortilla wraps, maar nu ik een recept heb gevonden om ze zelf te maken ben ik meteen om. Je kunt de wraps ook kant en klaar kopen in de winkel maar ook gemakkelijk zelf maken.

Zelf tortilla wraps maken is helemaal niet ingewikkeld. In deze DIY laat ik jullie zien hoe je heel easy zelf tortilla wraps van speltbloem maakt. Soms gezon soms minder gezond maar wel altijd lekker!

Ik heb niks tegen wraps uit een pakje maar ik wilde toch eens zelf tortilla’s maken. Heb vandaag deze wraps gemaakt en ben overtuigd: zelf maken is lekkerder.

Je eigengemaakte wraps eten is echt een feestje, en zo makkelijk! Ik weet al wat ik vanavond ga maken (met zalm, pijnboompitten en spinazie). Ik heb zelf gedroogde tijm gebruikt en dat werkte ook goed. Deze spelt wrap is super makkelijk te maken en vrij van allerlei toevoegingen.

Want wat is er niet lekkerder dan gewoon zelf je wrap maken. Maak zelf je verse tortilla’s voor wraps of Mexicaanse schotels, vers, heel eenvoudig en zeer gezond. Dus na wat gezoek bleek dat het heel simpel is om zelf wraps te maken.

Dus ga ik liever voor zelf maken, dan heb je helemaal de controle. Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Tortilla’s zijn in elke supermarkt kant en klaar te koop maar zelf maken is natuurlijk veel voordeliger.

Als je tortilla’s koop kosten ze rond de € 1 . Het maken van het deeg en het uitrollen is binnen een handomdraai. Wraps kunnen prima zelf thuis gemaakt worden in de koekenpan. Wraps maken doen we voortaan lekker zelf! Zelf maken, iets zelf maken is natuurlijk meestal ‘gezonder’ omdat je zelf. Gezond is niet te definiëren dus ik hang deze term, in dit artikel, . Gelukkig kun je ze heel gemakkelijk zelf maken én ook nog eens invriezen.

Maar toen ik niet veel later gezond wilde gaan eten, bleken mijn . Zelf maken van tortilla wraps simoneskitchen. Van gezond tot decadent en van lekker langzaam tot razendsnel.