Wc tabletten lidl

De wc-tabletten van de LIDL helpen ook enorm goe dat lukt me niet met. Wij hadden toendertijd ook zo’n vieze wc-pot en de woningbouw . Nu is er dus een WC die er werkelijk niet meer uitziet. Die bref tabletten heeft de Lidl ook, althans, net zo iets, zijn erg goed! Lidl Centraal aanbieding: Wc-tabletten – W(Wc blokje) – Geldig tot 09. Deze pagina toont je informatie over deze promotie.

WC-tabletten, Actieve reiniging voor uw toilet Frisheid bij elke spoeling Inhoud: x mg in de aanbieding bij Lidl in week 36-2012.

Deze pagina toont Wtoiletblok folder aanbieding bij Lidl – details. Al sinds ik hier woon (jaar) zit er veel kalk in de wc pot in het stuk. Etenaug 2016kalkaanslag toilet – Thuisdec 2015smerige toiletpot schoonkrijgen – Thuisjuni 2014Wat is lekker van de lidl? Etenjuli 2008Meer resultaten van forum.

Nu zit er op de bodem van de wc een gele kring, die ik met geen mogelijkheid kan verwijderen. Ik heb de ontkalker van Lidl gekocht, wat water uit de toiletpot . WC reinigingstabletten voor een schone WC. Genoeg voorraad voor een jaar lang een schoon toilet.

Ik kan nergens iets van bruistabletten voor het toilet vinden, behalve. Mijn wc na allerlei dingen geprobeert te hebben, hagelwit gekregen! Ook de kalkaanslag reiniger van de Lidl is de beste die ik ooit in huis heb gehad.

Eén keer in de weken gooi ik een WC-Tab in de toilet afvoer, de tab laat ik minimaal minuten intrekken. Het is gewoon een leuk gezicht als je je wc binnenstapt en je een oase van blauw water ziet. Bij onder andere de Lidl kun je een pakje met speciale blokjes kopen. Het folie lost automagisch op (net als bij vaatwastabletten) en de inhoud . We hebben verscheidene soorten geprobeerd maar die Wtabletten . W5; Lidl batterijen Aerocell; Lidl pastasaus merk Combino. Ik heb van WC-eend die tabletten (of hoe noem ik ze anders) die ik in de.

Zelf neem ik altijd WC reinigingstabletten. Je gooit zo`n tablet in het water dat in de pot staat en dat gaat bruisen. Op de bodem van de wc zag ik net dat er aanslag inzit.

Wc tabletten van de Lidl is het hier mee gelukt. Wc eend ontkalker ofzoiets # Bruistabletten voor de wc van de Lidl # Waspoeder van Neutral, Ecover of AH eigen merk voordeelverpakking .