Electrolux wasmachine maakt programma niet af

Met tips van de monteur zelf eenvoudig het probleem ‘Wasmachine maakt programma niet af’ repareren. Als het wasprogramma niet verder gaat kan dit verschillende oorzaken hebben; problemen met de waterafvoer, problemen met de motor. Mijn wasmachine wast sinds een paar weken niet helemaal zijn.

Ik kan dan het programma op stop draaien en vervolgens op spoelen. Mijn wasmachine stopt tijdens het programma. Sinds gisteren stopt mijn wasmachine (Zanussi ZWF1210) in het midden. Aan een reparatie zou ik niet meer beginnen als ik u was, die is te duur .

Stopt in het programma of maakt het programma niet af. Ik heb een aeg lavamat L7489140162die zijn programma niet afmaakt. Wasmachine AEG 726maakt programma’s niet af, Januari¬†. Dit lukt echter bij ons niet omdat ik zelf een aantal jaren geleden.

Download hier gratis uw AEG Electrolux Lavamat 546handleiding.

loading...